• Home
 • News
 • IWGIA søger praktikant til Dansk Engagement

IWGIA søger praktikant til Dansk Engagement

Motiveres du af at drive social forandring gennem kommunikation? Er dansk dit modersmål, og interesserer du dig for journalistik og trives med at producere indhold til et dansk publikum, inklusive medier og offentligheden? Ønsker du at arbejde med menneskerettigheder og oprindelige folk, samtidig med at du udvikler dine kommunikationsevner? 

I så fald er du måske IWGIA’s nye praktikant til Dansk Engagement.

IWGIA vil gerne styrke sin kommunikation og rækkevidde i Danmark, og vi søger en praktikant til Dansk Engagement, som er fortrolig med at arbejde med forskellige grupper, som kan omfatte journalister, civilsamfundet, unge osv., og som er i stand til at kommunikere på forskellig vis på en engagerende måde.

Opgaver

Dine opgaver som vores praktikant i Dansk Engagement vil være at hjælpe med:

 • Proaktiv kontakt og engagement med danske journalister, medier og kommunikationsteams
 • Overvågning af danske medier og politiske landskaber om udviklingsbistand, oprindelige folks rettigheder, menneskerettigheder, klima og andre spørgsmål til udvikling af indhold og finde nyhedskroge
 • Udvikling af engagerende kommunikationsmateriale til fremme af oprindelige folks rettigheder og IWGIA’s arbejde via sociale medier, nyhedsartikler, pressemeddelelser og andre produkter
 • Koordinering og organisering af begivenheder i Danmark

Der vil være andre relaterede kommunikationsmæssige ad hoc-opgaver efter behov.

Du henviser til direktøren i alt det daglige arbejde.

Dine kvalifikationer

Du er ideel til jobbet, hvis du:

 • Forstår de danske medier og det politiske landskab
 • Har erfaring med at arbejde med sociale medier
 • Har fremragende skrivefærdigheder
 • Forfølger en kandidatgrad i journalistik/kommunikation, statskundskab, humaniora eller en beslægtet disciplin
 • Har en passion for at fremme menneskerettigheder
 • Kan lide at arbejde selvstændigt, men samtidig er en holdspiller
 • Er interesseret i at lære mere om oprindelige folks rettigheder
 • Behersker dansk og har gode engelskkundskaber, da engelsk er vores daglige operationelle sprog. Spansk vil være et aktiv.

Krav

Du skal være tilmeldt et dansk (eller skandinavisk) universitet eller en videregående uddannelsesinstitution, der tillader en fuldtidspraktik i Danmark som en del af dit akademiske arbejde. Stillingen er ulønnet.

Vi tilbyder

Som en læringsorganisation værdsætter vi vidensdeling, innovation og kreativitet. Derfor sætter vi pris på feedback og ideer. Derudover kan vi tilbyde:

 • Et bredt internationalt netværk af engagerede kollegaer og medarbejdere
 • En grundig viden om at arbejde med oprindelige folks rettigheder og relaterede spørgsmål inden for klimaændringer, internationale processer og jordrettigheder
 • Et åbent og dynamisk arbejdsmiljø med masser af anerkendelse, sparring og konstruktiv feedback
 • Fleksibel arbejdstid med den nødvendige tid til opgaver fra universitetet
 • Et skrivebord i ’Engagement and Documentation Team’ og et kontor på Christianshavn, København.

For IWGIA er det vigtigt, at vores praktikanter lærer så meget som muligt. Derfor vil du have uafhængige ansvarsområder med relevant støtte fra andre teammedlemmer.

Ansøgningsfrist: 4. december 2020

Send et kort motivationsbrev og dit CV til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Indsæt "Praktikant i Dansk Engagement” i emnelinjen i din mail. Kun endelige kandidater vil blive kontaktet til interviews, som finder sted i december 2020.

Varighed: Fra januar 2021 til juni 2021 (nøjagtige datoer fastlægges sammen med den endelige kandidat).

For mere information: Kontakt Dwayne Mamo, dokumentations- og kommunikationschef på e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Om IWGIA

IWGIA er en international menneskerettighedsorganisation, der fremmer, beskytter og forsvarer oprindelige folks rettigheder. Vi dokumenterer oprindelige folks forhold, krænkelser af deres rettigheder og analyserer tendenser. Vi styrker oprindelige folk gennem organisatorisk støtte og projekter på stedet og ved at støtte menneskerettighedsinstitutioner til at fremme oprindelige folks rettigheder. Vi fører fortalervirksomhed sammen med og til støtte for oprindelige folk over for vigtige ansvarsbærere på internationalt, regionalt og nationalt niveau.

Se mere: www.iwgia.org

 

Tags: Job

About IWGIA

IWGIA - International Work Group for Indigenous Affairs - is a global human rights organisation dedicated to promoting, protecting and defending indigenous peoples’ rights. Read more.

Indigenous World

IWGIA's global report, the Indigenous World, provides an update of the current situation for indigenous peoples worldwide. The Indigenous World 2019.

Contact IWGIA

Prinsessegade 29 B, 3rd floor
DK 1422 Copenhagen
Denmark
Phone: (+45) 53 73 28 30
E-mail: iwgia@iwgia.org
CVR: 81294410

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you do not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand